Lieve mede Gele Strijders,  (En ook die uit andere landen)

Geschreven door onze gele vrienden uit Nederland

Het is al meermaals aangekondigd en het is meer dan belangrijk, dat we met velen op (blijven) staan en op onze strepen (gaan) staan.

Om voor ons allemaal een beter leven te creëeren.  Daarvoor zal er een frisse wind door het huidige systeem moeten. 

Dit systeem is namelijk verrot en corrupt. Wij Nederlanders zijn niet de enige die vechten voor ons bestaan. 

Wanneer we om ons heen kijken zien we dat andere landen hier ook voor strijden. 

We zijn mensen. Géén nummers.

Het is meer dan tijd dat de overheid weer vóór ons werkt in plaats van andersom.  Daarvoor moet er flink worden opgeruimd en de juiste mensen op de juiste plekken gezet. 

De Gele Hesjes staan vóór het volk dóór het volk. Daarom nodigen wij iedereen met het Gele hart op de goede plek uit om aan te sluiten.  Laat je horen laat je zien.  Samen zijn en staan we sterk. 

Ieder met zijn/haar unieke talent.

Wij kunnen dit. Zaterdag 10 december vanaf 13:00 uur. Jubileum van de Gele Hesjes Nederland. Schelpenpad Den Haag. 

Wees erbij en neem zoveel mogelijk mensen mee. Het is tijd om kleur te bekennen. Geel.  Voel je gesterkt en gesteund wereldwijd door onze gele strijders uit andere landen. 

Verbinding is belangrijk om onze missie te  volbrengen. Wees erbij en promoot Geel op een positieve manier. Wij zijn Glow in the dark en willen verbetering voor iedereen.

Dus help dit verspreiden. Alvast bedankt en tot dan. Liefs van Flower en namens de Gele Hesjes NL. Laat je horen laat je zien. Knallen met zijn allen. 

PS: Kort zicht, lange teentjes en grote ego’s mogen thuis blijven want die gaan ons niet helpen..ze zijn nooit helpend geweest

Plaats een reactie